top of page

Zei er iemand VAKANTIE?

Tijdens de vakanties veranderen we soms van formule en kan je gewoon vrij les volgen wanneer het jou uitkomt! Er zijn vaak ook extra lesmomenten beschikbaar. 

Graag geven we jullie mee dat de lessen doorgaan vanaf 3 deelnemers. 

Het is bewezen, de beste manier om je vakantieverdriet te verwerken is door meteen een nieuwe vakantie te plannen. Als er één plek is, waar je jouw mind kan resetten, dan is het ongetwijfeld op de top van een besneeuwde berg. Wil je echt genieten, terwijl jouw kids dan ook doen? Dan is Zelda&Zorro Snow in de eerste week van de paasvakantie misschien wel iets voor jou? 

We hebben een zwak voor mooie plekken waar kleine kinderen ook welkom zijn en daarom kozen we voor Boutique Hotel Hof Maran. Een luxueus hotel op 1800 meter, te midden van de natuur (maar wél met een après-ski bar aan de overkant) in het superleuke skigebied van Arosa/Lenzerheide (Zwitserland).

Het Zelda&Zorro team zorgt samen met Flanders Ski voor de leukste ski-lesjes. Onze animatoren nemen de kinderen die na de middag niet meer verder skiën mee vanuit de skihut naar het hotel voor playtime in de sneeuw en de leukste Z&Z workshops. 

Er is ook SUPER nieuws voor de allerkleinsten! Wij gaan mee en zorgen voor sneeuwgewenning voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Dit geheel in de stijl van onze welbekende lesjes, maar dan in een SKI thema.

Money saver: Boek je skivakantie voor eind september en je spaart een hoop geld uit.

 

SKI VAKANTIE - Z&Z SNOW

bottom of page