top of page
Open Site Navigation

Kim, oprichtster

Toen ons dochter 10 maanden was zagen we hoe ze gek was van ontdekken en bewegen: trappen opkruipen, over en onder kussens en dekens, noem maar op. We merkten ook dat ze met een paar kleine figuurlijke duwtjes in de rug snel vooruit ging. Onze zoektocht naar een turnclubje voor peuters leverde niks op.
Intussen was ik door de jaren heen ver weg geëvolueerd van mijn diploma licentiaat Lichamelijke Opvoeding. Het begon al snel te kriebelen om er terug meer mee te doen. Enkele boeken en opleidingen later voelde ik me klaar en was Toddle & Tumble een feit!

Annelies, coach

This is a paragraph. Click to edit and add your own text. Add any information you want to share.  Change the font, size or scale to get the look you want.

Dagmar, coach

This is a paragraph. Click to edit and add your own text. Add any information you want to share.  Change the font, size or scale to get the look you want.

Jij?

Toddle & Tumble is een leuk en speels bewegingsconcept voor jonge kinderen. Sinds juni 2021 willen we kinderen van 4 maanden tot 4 jaar de kans te geven om op wekelijkse basis samen met hun ouders te komen spelen, dansen, zingen, klimmen, klauteren en vooral plezier te beleven!

 

Met onze lessen willen we de ontwikkeling van het jonge kind een duwtje in de rug aanbieden en hen alle kansen geven om zich op lichamelijk, sociaal en emotioneel vlak extra te ontwikkelen.

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een energieke, dynamische, goedlachse, sportieve goofball die graag met kinderen werkt en op wekelijkse basis enkele lessen zal begeleiden op onze gloednieuwe locatie in het handelsdokcenter in Gent.

Je bent niet bang om voor een groep te staan, je hebt tonnen energie en bent positief ingesteld.

Ervaring in lesgeven, een basis in lichamelijke opvoeding, kinesitherapie, ergotherapie, motoriek, gymnastiek of onderwijs in het algemeen is een pluspunt.

Ben jij die energieke persoon die nog meer energie krijgt van de glimlach van een kind? Dan ben jij misschien wel de geknipte persoon die we zoeken.

Wat ga je

doen

Lesgeven, dat is niet enkel en alleen zelf naar beneden glijden van de berg :-)

Je geeft wekelijks een (halve) dag les in het weekend. (zaterdag/zondag en mogelijk op termijn andere dagen)

Je begeleidt de lessen en stimuleert de kinderen met verschillende oefeningen, daarnaast geef je ouders tips om thuis aan de slag te kunnen. (Geen paniek, je staat er niet alleen voor, je krijgt de nodige opleiding, tips & tricks!)

Je begeleidt ouders om hun kinderen motorisch te stimuleren.

je motiveert kinderen om boven zichzelf uit te stijgen en op die manier hun zelfvertrouwen een boost te geven.

je laat op het einde van de les nog wat bellen over voor de andere kinderen :-)

What's in it

for you

Een fantastisch leuke werkplek met een zee van speelruimte in 1 van de meest bloeiende Gentse regio’s: De Dokken van Gent.

Een bedrijf in volle opstart waar collegialiteit, samenwerken en plezier hebben een prio is!

Je staat mee aan de start van een jong bedrijf in volle groei met tal van mogelijkheden.

We bieden je een aantrekkelijke vergoeding.

Klinkt het je wat? Contacteer ons dan snel via het contactformulier!

Ons team

bottom of page